Cimbaliband a Cinema Totalon Gryllus Dorkával.

2011-02-14 11:25:06

Novemberben felkérést kapott a Cimbaliband a berilni Collegium Hungaricum-tól, hogy színesítsék műsorukkal a februári berlinálé általuk rendezett fiókrendezvényét, a magyar filmet kiemelő Cinema Total-t.

Novemberben felkérést kapott a Cimbaliband a berilni Collegium Hungaricum-tól, hogy színesítsék műsorukkal a februári berlinálé általuk rendezett fiókrendezvényét, a magyar filmet kiemelő Cinema Total-t, mely negyedszer kerül megrendezésre a berlini CHB épületében.
A háttérmunkálatok már január elején elkezdődtek. Első körben Marozsán Erikával készítettek közös dalokat, de sajnos ez munkafolyamat a művésznő egyéb elfoglaltságai miatt csak a Fonóban lezajlott próbákig jutott el, a produkció egy hirtelen jött filmforgatás miatt sajnos ködbeveszett.Ekkor került a “képbe” Gryllus Dorka, akivel régi magyar filmslágereket kellett feldolgozniukk Cimbali-stílusban. Két próba után szépen össze is rázódtak újdonsült sztárvendégükkel, és múlt hét csütörtökön a “Meseautóval”, valamint a “Nekem a Balaton a Riviérával” a tarsolyukban útnak indultak Berlin felé.Hamarosan itt a Fonó oldalán közöljük első kézből, a Cinema Totalon készült élménybeszámolójukat, melyben olyan prominens személyiségek is feltűnnek majd, mint Koltai Lajos, Andrew Vajna vagy a Nemzet Színésznője Törőcsik Mari!

Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház
1116 Budapest, Sztregova u. 3

+36 1 206 5300
fono@fono.hu

Munkatársak