Lengyel-magyar zenei összeFonódások

Tickets Event location : Fonó és Akvárium Klub
Event date/time : 2018-03-24 10:00:00

Zenediplomáciai konferencia a Wacław Felczak Alapítvány létrehozása jegyében


A három panelből álló konferencia azt járja körül, hogy a népzenei, a jazz és a világzenei szcénán melyek azok az együttműködési lehetőségek, amelyek segítik egymás legértékesebb produkcióinak megismerését és megismertetését. A népzene és táncházmozgalom terén a lengyelek követik a magyar mintákat, míg a világszínvonalú lengyel jazz olyan lehetőségeket nyithat a magyar művészek előtt, amelyek közvetlenül talán nehezebben elérhetők. Bemutatkoznak a zenediplomácia szempontjából leginkább relevánsabb lengyel intézmények. A konferencia mind a lengyel piac iránt érdeklődő művészek, mind a lengyel művészek iránt érdeklődő zeneipari szereplők érdeklődésére számot tart.

A lengyel és magyar nyelvű szakmai konferencia nyitott, ingyenes, regisztrációhoz kötött. Regisztrált vendégeinknek lengyel-magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk. A regisztráció email címe: bozko@philidorinstitute.org, a tárgy mezőbe az érdeklődők írják be: konferencia
 

A rendezvény fővédnöke: Jerzy Snopek, Lengyelország rendkívüli és meghatalmazott nagykövete

***

18:00 – 19:00: Lengyel-magyar kamasz táncház Ula Nowakkal és a Sarjú Bandával (az est utána a hagyományos kamasz táncházzal folytatódik 22:00 óráig)

***

Helyszín: Akvárium Klub, 19:00 – 24:00


Felczak-záróbuli az Akváriumban

A jegy ára: 1000 Ft.

 


Contact

Fonó Budai Zeneház
116 Budapest, Sztregova u. 3

+36 1 206 5300
fono@fono.hu