Fonó a Fishingen

2017-06-01 10:33:02

megosztás

Fesztiválozz velünk Orfűn a Fonó Zeneudvarban!

Fishing on Orfű
Fonó Zeneudvar
2017. június 21-24.

 

A jubileumi Fishing rengeteg új programmal készül a fesztivál területén kívül is. A fesztiváljegyek már elkeltek, egy-egy napra lehet még jegyet venni, valamint a külső helyszínekre, így a Fonó Zeneudvarba is VAN MÉG JEGY! Ezért ha a Fishing és a Fonós hangulatból szeretnél meríteni, hamar vegyél jegyet, mert fogynak!

 

A Fonó örömmel tett eleget a Fishing meghívásának és válogatott nép- és világzenei programmal lesz jelen a Medvehagyma Ház két új színpadán, ahol koncertek és mindennap táncház, valamint folkkocsma és szabadegyetem várja a közönséget. A programok délután 5-től kezdődnek és kb. éjjel 1-ig tartanak majd. A táncházba azokat is várjuk, akik nem ismerik még a táncokat, hiszen két remek tánctanárunk oktat kezdőtől a haladó szintig mindennap.

 

Fellép a Canarro, a Jamese, a Meszecsinka, a Presence Live Act, koncertet ad a Dresch Vonós Quartet, a Góbé, a Buda Folk Band és a Cimbaliband, de itt lesz az Ürmös Család és Szalonna, a Karaván Família, a Berecz család és az Ádám István Emlékzenekar.

 

Folkkocsmát és éjszakai táncházat muzsikál a Poros a Csángálló, a Magos és a Babra. Késő esti koncertje lesz a Zoordnak, Lajkó Félixnek, aki a triójával érkezik, a Parno Graszt muzsikál egy bulit és Kollár-Klemencz László is bevon minket a Rengetegbe.

 

A szabadegyetem délutáni beszélgetései a Philidor-FolkEmbassy szervezésében valósulnak meg jeles meghívott vendégekkel.

 

A Fonó Zeneudvar programjain Fishinges kiegészítő kedvezményes napijeggyel vagy külön megvásárolt, minden külső helyszínre érvényes kombinált napijeggyel lehet részt venni.
Kedvezményes napijegy - csak aznap érvényes Fishinges belépővel (bérlettel vagy napijeggyel) jogosít belépésre: 1000 Ft

 

Kombinált napijegy: külsősök számára, tehát azoknak, akik NEM rendelkeznek érvényes Fishinges bérlettel vagy napijeggyel. A jegy a Fonó Zeneudvar és a FOO Színházkert minden aznapi programjára érvényes: 3000 Ft

 

Részletek és jegyek a Fishing oldalán itt

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat