fono.hu

Héttorony Fesztivál 2017

Toronymagasan a legjobb világ- és népzene Makovecz Imre tereiben.Határon innen és túl 11 Zengő Ház
100 művész, 9 kiállítás, 16 koncert, táncház, film és irodalom, fényfestészet

 

Idén 2017. november 9. és 20. között rendezzük meg a Héttorony Fesztivált, amely toronymagasan a legjobb világ- és népzenéit viszi el Makovecz Imre tereibe. A programsorozat 11 helyszínen várja az érdeklődőket határon innen és túl - Budapest, Csíkszereda, Kolozsvár, Szigetvár, Bécs, Makó, Zalaegerszeg, Paks, Siófok -, amely november 20-án, Makovecz Imre születésnapján egy ünnepi koncerttel zárul.

 

A fesztivál küldetése, hogy a hazai népzene és világzene kiemelkedő művészei a szomszédos országok magyarságához is eljussanak, valamint a zene és építészet szerves kapcsolatára ráirányítsák a figyelmet. A koncertek mellett Makovecz Imre szellemiségét idéző életművét és annak hatásait bemutató kiállításokkal, szakmai beszélgetésekkel, fényfestéssel várják a közönséget.

 

A fellépők között olyan művészek szerepelnek, mint Berecz András és Berecz István, a Pro Musica Leánykar, a Szent Efrém Férfikar, a Balázs Elemér Group, a Magyar Állami Népi Együttes, Barabás Lőrinc, a Huun Huur Tu, Lajkó Félix, a Fonó zenekar, a Cimbalom Brothers, az Etnofon Zenei Társulás, Dresch Mihály.

 

A részletes program itt

 « vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat