Felhívás - Jazz session

2018-10-17 16:15:24

megosztás

Az ír közösségi kocsmazenélés hagyományának mintjára a Fonó idén elindította Fonó session néven új sorozatát, ahol az egyazon zenét kedvelő, művelő amatőr zenészek összegyűlnek egy közös örömmuzsikálásra. Ezeket az alkalmakat profi zenészek vezetik és alkalmanként csatlakoznak további ismert muzsikusok is, a találkozóknak azonban nem kurzusjellege van, hanem szabad, kötetlen együttzenélésről van szó.

A session-ökre nem profi zenészeket várunk, bárki csatlakozhat, aki szereti és valamilyen szinten műveli a jazzt. Nincs oktatás, javítás, ki-ki becsatlakozik ahol tud és szeretne, a kocsmazenélés etikettje szerint a többiek igyekeznek erre lehetőséget adni, teret engedni egymásnak.

A szeptemberben indult sessionökön eddig a moldvai, a gyimesi, az ír, a padkaporos-tekerős és a görög zenék kedvelői találtak otthonra.
Szeretnénk mielőbb elindítani a jazz-sessionöket is. Ehhez keresünk és várunk olyan jazz-zenészeket, alkalmi jazz-muzsikusokat, akik örömmel csatlakoznának egy ilyen kötetlen közösséghez, mint a jazz-sessionök alapító tagjai.

Jelentkezéseiteket, kérdéseiteket a fono@fono.hu e-mail címre várjuk 2018. október 31-ig.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat