Járványügyi szigorítások

2020-11-04 21:02:33

megosztás

Tisztelt Közönségünk!

A legújabb szabályozások miatt az alábbi intézkedéseket vezettük be nézőink és művészeink egészségének megóvása érdekében:

-Kizárólag ültetett koncerteket tartunk másfél méteres védőtávolság betartásával az ülőhelyek között és lehetőség szerint a Fonó teljes területén. A székeket is ennek megfelelően helyezzük ki. Kérünk Benneteket, koncert előtt és alatt ne mozdítsátok el azokat a helyükről!

-Bizonyos események a létszámbeli korlátozás miatt elmaradhatnak, ezekről mindig küldünk külön tájékoztatást. A Fonó Session sorozat bizonytalan ideig szünetel.

-Az épület teljes területén koncert alatt is, valamint a kávézó részben is kötelező a maszkviselés, kivéve étel-, italfogyasztás közben.

-Kérjük, hogy jegyeket lehetőség szerint előre online vásároljatok a fono.hu felületén, mert a jegypénztárnál is be kell tartanunk a 1,5 méteres távolságot.

-Ingyenes koncertjeinknél regisztráció szükséges, amelyet a helyszínen, vagy előzetesen a fono@fono.hu e-mail címen lehet megtenni.

Az aktuális szabályokat be kell tartanunk, és ebben kérjük segítségeteket, együttműködéseteket, hogy a Fonó még sokáig biztonságos hely maradjon!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat