Most senki nem panaszkodhat arra, hogy nincs egy jó buli, amire elmehetne.

A sort a Makám nyitja. Szombaton a Fonóban lép színpadra a hazai világzene alapzenekara és egyből két felállásban, A koncerten Krulik Zoltán Sík Sándor verseire írt dalai, a Weöres Sándor verseire készült darabok, a ritkán hallható Robinzon Kruzo dalok és természetesen számos Makám klasszikus is elhangzik.

28-án Boban Markovic és "100 lábú cigányzenekara" lép fel a BOK Csarnokban. A legendás trombitás mögött ezúttal 50 muzsikus áll majd a színpadon megismételhetetlen hangzást nyújtva Boban Markovic eddigi legnagyobb szabású koncertjén. A koncerten vendégként fellép Básits Branka és Palya Bea.

Másnap szintén a BOK Csarnokban lép fel Lajkó Félix. Idei évzáró koncertjén új programmal, új zenésztársakkal lép színpadra Félix. Elsősorban zene... és az utolsóban is!

A sort a Parno Graszt zárja. November 30-án a Fonóban lehet elérni a csaknem 30 éve működő zenekart. A Rávágok a zongorára című lemezük megjelenése óta (2002) megkerülhetetlen szereplője a paszabi együttes a hazai és a nemzetközi színpadoknak.