Négy erős koncerttel búcsúzik a november

2018-11-19 20:22:20

megosztás

Most senki nem panaszkodhat arra, hogy nincs egy jó buli, amire elmehetne.

 A sort a Makám nyitja. Szombaton a Fonóban lép színpadra a hazai világzene alapzenekara és egyből két felállásban, A koncerten Krulik Zoltán Sík Sándor verseire írt dalai, a Weöres Sándor verseire készült darabok, a ritkán hallható Robinzon Kruzo dalok és természetesen számos Makám klasszikus is elhangzik. 

28-án Boban Markovic és "100 lábú cigányzenekara" lép fel a BOK Csarnokban. A legendás trombitás mögött ezúttal 50 muzsikus áll majd a színpadon megismételhetetlen hangzást nyújtva Boban Markovic eddigi legnagyobb szabású koncertjén. A koncerten vendégként fellép Básits Branka és Palya Bea.

 

Másnap szintén a BOK Csarnokban lép fel Lajkó Félix. Idei évzáró koncertjén új programmal, új zenésztársakkal lép színpadra Félix. Elsősorban zene... és az utolsóban is!

A sort a Parno Graszt zárja. November 30-án a Fonóban lehet elérni a csaknem 30 éve működő zenekart. A Rávágok a zongorára című lemezük megjelenése óta (2002) megkerülhetetlen szereplője a paszabi együttes a hazai és a nemzetközi színpadoknak. 

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat