Októberi programváltozások a Fonóban

2020-10-01 17:58:01

megosztás

Az elmúlt idők járványügyi szigorításai változásokat hozott a Fonó életében is. A kötelező maszkviselés és megfelelő távolságtartás miatt a táncos rendezvényeinket egy időre szüneteltetnünk kell. A programváltozásokat itt összefoglaltuk.


Az október 3-ra tervezett Nyárádmenti és Udvarhelyszéki Nap a Magos Együttessel című tematikus napunkat megtartjuk! A program azonban kissé átalakul, és hangszeres népzenei kurzust, néprajzi előadást és színpadi műsort láthatnak, hallhatnak az ide látogatók.


A Táncháztalálkozót 2020-ban országszerte megrendezik, a Fonó Budai Zeneházban gyermekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, a Tokos zenekar, az Ordasok és a Tizenkét banda koncertjével várjuk az érdeklődőket!


A Fonó Szerda Klub a szerdai táncházaink helyettesítéseképpen hoztuk létre. Minden szerdán népzenei koncertre és ezt követő kötetlen zenés estére várunk mindenkit! Fellépnek a következő zenekarok: 2020.10.07. Juhász Réka és a Békás Banda, 2020.10.14. Tarsoly zenekar, 2020.10.21. PásztorHóra, 2020.10.28. Bajkó zenekar.


Immár tizenegyedik éve tartja rendszeres táncházát a Fonóban minden második pénteken a Berka együttes. Pénteki Berka táncházaink helyettesítő programjaként Berka Klubesteket tartunk, ahol estéről estére különböző vendégzenészek, előadók közreműködésével klubkoncertekre, azt követően kötetlen zenés estére várunk mindenkit!


A FolkEmbassy klubestjeinken ezentúl nagyobb hangsúlyt kapnak a beszélgetések egy-egy népzenei témában. Szeptemberben Berecz András, októberben Kaszap Atilla, Tóth Tibor lesznek a vendégek.


Családi foglalkozásaink: a Ringató és a Dúdolj! Ringass! Táncolj! változatlanul várja a gyermekeket és szüleiket a megszokott napokon.


A tánctanításaink ugyan elmaradnak, de színvonalas és érdekes koncerteket, sessionöket kínálunk nektek a hét majdnem minden napjára!

Várunk minden érdeklődőt továbbra is a 25 éves Fonóba!

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat