Tájékoztatás!

2020-03-11 15:54:58

megosztás

Kedves Közönségünk!

A Magyar Kormány határozata alapján - betartva a veszélyhelyzeti intézkedéseket -, annak érdekében, hogy minél előbb megfékezhetővé váljon a koronavírus terjedése, a Fonó a holnapi naptól két hétig, azaz március 31-ig tervezett programjai biztosan elmaradnak, vagy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. Az azt követő események kapcsán a kormány rendelkezéseivel összhangban folyamatosan értesíteni fogunk benneteket a weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

 

Jegyvisszaváltás a programjaink kapcsán:

 

1. A már biztosan elmaradó (tehát az eredetileg március 31-ig tervezett) programjaink jegyei esetében:

a, az online, tehát az Interticket rendszerén keresztül váltott jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek, tehát ebben az esetben nem szükséges külön jelezni, hogy szeretnétek visszaváltani ezeket a jegyeket.

b, A nálunk személyesen vásárolt jegyeket a Fonó pénztárában válthatjátok vissza.
A jegyek visszaváltásának mikéntjéről a fono@fono.hu címen érdeklődhettek.

2. A március 31-e utáni programjainkról az elkövetkezendő napokban - a kormány döntéseinek és intézkedéseinek megfelelően - folyamatosan döntünk, és ezeket a döntéseket felétek folyamatosan kommunikálni fogjuk. Természetesen ezeknél a programoknál is lehetőség van/lesz a jegyvisszaváltásra - akár online, akár személyesen vásároltatok, ezt a visszaváltási szándékot mindenképp nekünk jelezzétek a fono@fono.hu címen.

 

Jelenleg minden kollégánk otthonról dolgozik, így az irodai telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérünk Benneteket, hogy bármilyen kérdéseteket e-mailben jelezzétek.

 

Köszönjük megértéseteket és türelmeteket!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat