Vonós mesterhangszerek kiállítása, borkóstolók, koncertek

A Wine & Violin Hegedűkészítők Szalonján hazai hegedű- és vonókészítő mesterek mutatkoznak be, az esti koncerteken pedig világhírű művészek és remekművek szólalnak meg. A kiállított vonós hangszereket kézbe lehet venni, ki lehet próbálni; hegedűk titkai nyílnak meg a látogatók előtt, miközben hazai borászatok nedűit kóstolgathatjuk. A Fonóban nyolcadik alkalommal rendezzük meg a Wine and Violin hétvégét, de a kiállítás és a szalonon kíállító mesterek az elmúlt években sikerrel mutatkozott be Belgrádban, és Torontoban egyaránt.

Kiállító készítők: Adonyi Iván, Bárdi Szabolcs, Draskóczy Gábor, Etzler Bernd, Faragó-Thököly Márton, Ficsor Gergely, Gollob Balázs, Héjja János, Holló Bence, Kovács Tibor, Kőrösi Ferenc, Lakatos László, Nagy András és Popara Nikola
A kiállítókról bővebben itt: http://www.wineandviolin.com/


Emlékkiállítás: Sáránszky 100 Sáránszky Pál (1919-2000), a 20. század második felének legjelentősebb magyar hegedűkészítője és tanító mestere, idén lenne 100 éves. Kiállított hangszereivel és egy kerekasztal beszélgetéssel emlékezünk meg sokunk mesteréről."

A részletes program itt olvasható