2015.11.07. 20.00 Meszecsinka koncert


Az Esemény időpontja: 2015-11-07 00:00

Halk intimitástól a pszichedelikus elszállásig.Meszecsinka egyike a tíz világzenei produkciónak, akik a Fonóban bemutatkozhattak a WOMEX nulladik napján a külföldi szakma krémje előtt.

A Dal+Szerző magazin külön WOMEX számába is bekerült, a 12 legjobb magyar világzenei együttes közé. Magán a Világzenei Expón is játszott, a Bálnában tartott daily showcase-n sok szervező és szakmabeli jelen volt.

November hetedikén a Fonóban tartja ez év utolsó fellépését. Ezen a koncerten lesz először kapható a WOMEX-en bemutatott New + Best CD.
Az album tartalmazza a nyáron csak digitális formában megjelent Ai kislemezt, válogatást a zenekar korábban megjelent dalaiból és egy vadonatúj felvételt.
A koncert vendége a Deti Picassóból ismert Karen Arutyunyan, a térség egyik legizgalmasabb gitárosa. 2015-ben Meszecsinka szinte havonta jár külföldre. Augusztusban lebonyolított egy balkáni turnét, amiről hamarosan turnéfilm látja a napvilágot.
Szeptemberben Németországban járt, aztán Dániában előadásokat és workshopokat tartott. Novemberben ismét Németországban játszik.


Itt letölthető az új EP

Klip premier és friss hírek a zenekarról.


Jegyár: 800 Ft

Jegyek kaphatók itt
 

 


Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház
1116 Budapest, Sztregova u. 3

+36 1 206 5300
fono@fono.hu

Munkatársak