A Karaván Família lemeze a Top 20-ban!

A Karaván Família lemeze a Top 20-ban!

Ilyen még nem volt: egyszerre két magyar lemez a világzenei slágerlista Top 20-ban! A Romengo együttes a 8., a Karaván Família a 19. helyen végzett a WMCE májusi toplistáján. A Karaván Família lemeze Fonós kiadvány. Gratulálunk mindkét zenekarnak!


A World Music Charts Europe 24 európai országból származó összesen 48 világzenei szakembere minden hónapban pontozással választja ki a legjobb 20 világzenei lemezt. Májusban - először - két magyar lemez is szerepel ezen a rangos listán.

 

A Kaláka Kiadó által gondozott Romengo lemezen kollegánk, Rosonczy-Kovács Mihály is muzsikál.

 

A Karaván Família: asvin című lemeze pedig saját kiadvány, amely szerepel a Top 20-ban, s mivel a zenekarnak eddig még nem került fel lemeze erre a rangos listára, külön öröm, hogy a világ felfigyelt erre a nem mindennapi muzsikára!

 

A WMCE Toplistája elérhető itt.

 

A Karaván Família weboldala itt.

 

 

A Karaván Família lemeze kapható a Fonó webboltban itt, a terjesztőknél (Hangvető) személyesen napközben megvásárolható a Mesterportán, valamint a Fonóban CD pultjánál, amely az előadások előtt egy órával nyit. 

 

Kapható továbbá digitális terjesztésben is az ITunes-on az Amazonon a Spotify-on, a Vodafone Korlátlanzene.hu-n, a Deezer-en és sorolhatnánk....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallgass bele itt a Youtube-on: 

 

 « vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat