fono.hu

Budapest Folk Fest

A folk egy mély kút, ahonnan megannyi más stílus is táplálkozik, kimeríthetetlenül gazdag, személyes, egyszerű, befogadó. Nem feladatunk, hogy mi jelöljük ki a műfaj határait, mi mondjuk meg, hogy mi a folk és mi nem. Örülünk, hogy 2010 óta minden tavasszal megteremthetjük a lehetőséget, hogy mindenki ízlése szerint választhasson.


Budapest Folk Fest

Folk delicatess a városban

2017. május 24-28.

 

Helyszínek: Fonó Budai Zeneház, Várkert Bazár

 

 

Kárpát-medencei népzene, a cigánykaravánok nyomán született vérbő ritmusok, Isztambul hangjai, a Balkán energiája, az afrikai és az észak-amerikai indián zenék misztikuma, a Mediterráneum változatos muzsikái, táncai, a jazz és az elektronikus tánczenék pumpálják majd a ritmust a szívbe. Számtalan ősi zenei hagyomány mutatja meg magát, egyik közelebb van az eredeti formájához, mások távolabb kerültek tőle. Hol a modern hangzás keretezi az ősit, hol a régi dallamok teszik izgalmassá a maiakat. A Fonó minden évben megrendezi a folk fővárosi ünnepét, amelynek idén a Fonó mellett a Várkert Bazár Öntőház Udvara ad otthont.

 

Kevés jobb szabadtéri koncerthelyszín akad Budapesten. Rálátni a Dunára, az esti fényben fürdő és nyüzsgő pesti oldalra, a dunai hidakra és a méltóságteljesen magasodó Várhegyre. A teraszra idén is válogatott borászatok települnek, a világzenei koncertek után a folkkocsmában a legjobb táncházi zenekarok hajnalig muzsikálnak! Merülj el a folk-rengetegeben, ebben az öt napban velünk lesz a sokszínű világ!

 


Az összes jegy elérhető itt!

 


PROGRAMOK EZEN A FESZTIVÁLON:
« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat