Ismered a járást?

2014-09-11 06:10:23

megosztás

A város legnépszerűbb táncháza, adatközlők, Utolsó Óra gyűjtés a Fonóban a 2014/2015-ös évadban!

 
Az évad új sorozatokkal és bejáratott népszerű programokkal indul a Fonóban. A város legnépszerűbb táncházában a Fonó Szerdákon a kalotaszegi táncanyaggal ismerkedhetnek az idejárók, és kéthetente csatlakozik a szerdai műsorhoz az Utolsó Óra gyűjtés is, amelynek keretében 10 héten át érkeznek adatközlők a Holokauszt Emlékév keretében. Új, rendhagyó cigány klubot indít a Parno Graszt, ahol a koncertek és a hatalmas mulatság mellett a táncházban a cigány táncokkal is lehet ismerkedni a legjobbak vezetésével. A népszerű Berka moldvai-vonós táncház a Góbéval bővült, és az Erdélyi zenészek klubja is a megszokott rendben és nagy szeretettel vár mindenkit!

 

Jazz és világzene oldalon sem maradhatnak el a prémium nevek, vendégünk lesz rendszeresen a Dresch Quartet, meghívtuk Harcsa Veronika duóját, Szatmári Juliékat, Balázs Elemér több produkcióját, a Karaván Famíliát és két várva-várt és gondosan szervezett nappal részei leszünk a CAFe Budapest Fesztviálnak: Londonból érkezik a neves indiai hegedűs, Jyotsna Srikanth, aki egy napon lép fel az indiai zene hazai nagykövetével, Lantos Zoltán Samsara-jával. Stockholmból várjuk Emilia Amper nikkelhárfa művészt aki autentikus svéd muzsikával jön, illetve ugyanezen a napon fellép az Eastwing Betyárvilág című remek produkciója, amely a nyár folyamán több helyen lépett fel és lemezként is remek kritikákat kapott, a Fonóban azonban most először lesz látható-hallható a CAFe Budapesten, nagyon várjuk!

 

Folytatódik a Fonó Pódium, amelynek műsorára havonta zenei, táncos hagyományainkból táplálkozó, ezeket újrateremtő magával ragadó színpadi és táncszínázi produkciókat válogattunk. A Kultúrparttal közösen szervezett gyerekelőadásaink tavaly is telt házzal mentek, idén is műsoron lesz a Papó zenedéje Kiss Ferenccel és a Tititá Novák Péterrel. 

 

Van tehát miből válogatni, szemezgessetek kedvetekre!

 

A programokat megtaláljátok itt és a naptárban, jegyek itt a Fonó weben és a jegy.hu-n online, valamint személyesen a Fonóban a programok előtt és országosan az Interticket jegyirodáiban. 

 

Várunk Benneteket szeretettel!

 

(Fonó/MTI)

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat