Júniusban lesz a Budapest Folk Fest

2015-05-20 14:27:25

megosztás

Idén június 10-14. között tart a folk fővárosi ünnepe.

Hat helyszínen, a Fonó Budai Zeneházban, az A38 hajón, a Kobuci kertben, a Hagyományok Házában, valamint a Budapest Folk Fest fináléjaként a Kárpát-medencei Borászok és Zenészek 10. Találkozóján a Nagytétényi kastélyban és a Budatétényi Rozáriumban várjuk a közönséget, kicsit későbbi időpontban mint korábban: június 10-14. között, kihasználván így több helyszín szabadtéri adottságait.

Vendégünk lesz a világhírű, iráni származású, Berlinben élő ütős, Mohammad Reza Mortazavi; a Tara Fuki, két fiatal és elbűvölő észak-morvaországi csellistalány, Andrea Konstankiewicz-Nazir és Dorota Barová duója; és itt lesz magával ragadó világzenei produkciójával a lengyel Muzykanci is.

A hazai folk-szcénáról fellép a világhírű Muzsikás, a nemzetközi színpadokat döngető Söndörgő, a világzenei toplistás Romano Drom; remek mezőségi zenét muzsikál az Eszterlánc. Both Miklós mindig megújuló produkciót hoz Szokolay Dongó Balázzsal; vendégünk lesz a Buda Folk Band, akik tavasszal adták ki új, Neti lemezüket a Fonónál, Dresch Mihály pedig Folk Quartet-jével érkezik. Természetesen nem marad ki  Ferenczi György és a Rackajam sem; a Heveder táncházat és koncertet muzsikál, Lajkó Félix pedig mind szólóban mind pedig a Balázs Jánossal közös duójával fellép. A Kerekes Band visszanyúlik a gyökerekhez produkciójával és itt lesz a Dűvő, a Babra, a Poros és a Góbé is. 

 

Az programot itt találjátok

 

Mohammad Reza Mortazavi

 

Tara Fuki

 

Lajkó Félix - Balázs János: Golyó (Jelszó, 2014)

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat