Jegyvásárlás

Következő események

Ifjú alkotók klubja 1. - Szakad a pajta

’Szakad a pajta’ című előadásunk az autentikus néptánc és a táncszínház színpadának eszközeivel, a kamasz korosztálynak generációkon átívelő meghatározó élményeit dolgozza fel. Az előadást fiatal táncosok adják elő, akik különböző táncegyüttesek és tánciskolák növendékei. Ők mindannyian nagyon szenvedélyesen dolgoztak azon, hogy a korhű problémákat igazán jól érzékeltessék a színpadon.

Célunk, hogy ezzel a programsorozattal létrejöjjön a ’Fiatal Alkotók Klubja’, ahol teret adhatunk a kreatív gondolkodású, tehetséges fiataloknak a színpadra szánt ötleteiknek megvalósításával. Ezzel együtt pedig, hogy szakmabeliek és laikusok is egyaránt megismerhessék őket, valamint, hogy tapasztalatot is szerezhessenek. Előadásunk elsősorban kortársainkat célozza meg, de szívügyünk a nálunk idősebb korosztályokra is katarzisélménnyel hatni. Üzenetünk, hogy a feltörekvő fiataloknak is vannak korszakalkotó ötleteik, amik a színpadon igenis megállják a helyüket.

Reméljük, hogy előadásunk inspirációként szolgál a nektek, valamint segít megérteni a generációs különbségeket és elfogadni egymás egyedi látásmódját!

Köszönjük, ha velünk tartotok!

Köszönettel: Szőcs Milán, Hajdu-Németh László, Sarjú Banda és a ’Szakad a pajta’ műsor előadóművészei

Jegyár: elővételben 1500 Ft, az esemény napján 2000 Ft