Áldás, Rockandroll - Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák lemezbemutató

Áldás, Rockandroll - Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák lemezbemutató

Az Esemény időpontja: 2019-11-1520:00

VÁLTOZÁS A PROGRAMBAN!

Bár mi is nagyon vártuk érkezését, Jim Oblon végül mégsem tud eljönni a lemezbemutatóra. Szerencsére nem maradunk így sem vendég nélkül, mivel helyette Aaron Till érkezik hozzánk. és játszik majd a zenekarral. Aaron legalább annyira ismert zenész Nashville-ben, mint Jim Oblon, de nem csak ott! 24 országban lépett már fel eddigi páyafutása során, többek között olyan helyeken, mint a Montreal Jazz Festival vagy a The London Palladium. Mi nagyon örülünk, hogy ellátogat hozzánk, és nem kevésbé remek hangulatú koncertre számítunk így is!

Természetesen aki kifejezetten Jim Oblon miatt jött volna a koncertre, amennyiben szeretné, visszatérítjük jegyének árát.

 Persze előtte hallgassatok bele, hogyan játszott Aaron Till 2017-ben a zenekarral - éppen itt a Fonóban :)

 

 

 Áldás, Rockandroll címmel megjelent a Rackajam új lemeze, mely azokat a népzenei átdolgozásokat tartalmazza, amiket oly nagy szeretettel fogadott a közönség az elmúlt években. Tehát ez egyfajta népi besztoff...

A csavar benne az, hogy az egyik legjobb magyar prímás totálisan kilép az autentikából, az egyik legjobb amerikai gitáros pedig totál belép a magyar zenei kultúrába. Teszik ezt mindketten a legnagyobb természetes eleganciával. 

 

 

Mivel Szalonna aznap este a Holdon muzsikál, hegedűn a Csík zenekar prímása, Szabó Attila működik közre, mert ő mind a magyar, mind az amerikai zenei kultúrában otthonos. Unikális, egyszerű Jam várható a Rackákkal, mert Pesten csak a Fonóban lesz hallható a produkció, ami egy gyönyörű zenei folyamat kezdete.

 

Vendég: Aaron Till

Arron Till 10 évesen kezdett gitározni, 14 évesen pedig újabb hangszerekkel bővítette repertoárját, játszik hegedűn, gitáron, basszusgitáron és sok más instrumentumon is. Aaron 1995-ben került Nashville-be, emellett rengeteget koncertezett különböző formációkkal Amerikában, Európában és Ausztráliában. Ezen túl elismert stúdiózenész és háttérmuzsikus, aki együtt dolgozott Pam Tillisszel, Jerry Reeddel, Mark Chesnutt-tal, Tanya Tuckerrel és sok más zenésszel is. 2017-ben új irányt vett karrierje, amikor Nashville-ből Svájcba költözött zenésztársával (és új feleségével!) Tabea Anderfuhrennel. Repertoárjuk a countrytól a folkon, a kelta zenén át a swingig, a jazzig, a rock- és a klasszikus zenéig számtalan zenei műfajra kiterjed.

 

Jegyárak:

Early bird: 3000 Ft (50 db)
Kedvezményes elővételes: 3500 Ft (50 db van belőle)
Normál jegyár: 4000 Ft

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat