FolkEmbassy klubest - Revival adatközlők, vendég: Szász József, az Üsztürü kontrása

FolkEmbassy klubest - Revival adatközlők, vendég: Szász József, az Üsztürü kontrása

Az Esemény időpontja: 2021-10-2721:00

FolkEmbassy klubest

Revival adatközlők

vendég: Szász József, az Üsztürü kontrása

 

Harmadik évadát kezdi meg a Fonóban Rosonczy-Kovács Mihály zenekara, a FolkEmbassy klubestje, amelyet 2022. júniusáig minden hónap utolsó szerdáján tartunk a Fonó Szerda keretében. Ez alkalommal a "Revival adatközlők" beszélgetés vendége Szász Jocó, az Üsztürü kontrása lesz, a beszélgetést táncház követi.

A zenész, énekes, táncos hagyományőrző mesterek – oly életidegen elnevezéssel: adatközlők – sorra költöznek az égi táncházakba... A táncházmozgalom első generációinak azon ikonikus képviselőivel beszélgetünk róluk, akik közvetlen közelségükben ismerhették meg azt a paraszti világot, amelyben táncaink, dalaink születtek. Az általuk közvetített történetek, élmények, tapasztalatok mindnyájunk számára útmutatással, szellemi táplálékul szolgálhatnak. A sorozat eddigi vendégei voltak mások mellett: Bognár Szilvia, Lakatos Mónika, Navratil Andrea, Csoóri Sándor, Éri Péter, Major Levente, Nagy Gábor, Szerényi Béla.

Házigazda: Rosonczy-Kovács Mihály és a FolkEmbassy 

Jegyár: 500 Ft

A rendezvény zenés-táncos estnek minősül, így csak védettségi igazolvánnyal látogatható. (Applikáció bemutatása is lehetséges.)

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat