Fonó Tavasz: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes

Fonó Tavasz: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes

Az Esemény kezdete: 2021-04-1719:30 Az Esemény vége: 2021-04-1723:59
Az Esemény helyszíne: ONLINE ESEMÉNY

Fonó Tavasz

Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes: Kedvemre való

 A FACEBOOK OLDALUNKON MEGNYITOTTUNK EGY CSEVEGŐT, AHOVÁ ÉSZREVÉTELETEITEKET, BÁTORÍTÁSAITOKAT A KOMMENT ROVATBA BEÍRHATJÁTOK! Itt érhető el a csevegőnk >>

A Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili vezetésével működő Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes hamarosan 30 éves fennállását ünnepli. A háromszorosan Kiválóan Minősült együttes országos szakmai fórumok rendszeresen közreműködője, díjazottja; tagjai számos együttesi és egyéni díjjal büszkélkedhetnek. Művészeti vezetőik olyan kiváló táncos-koreográfusok, akik komoly kreativitást igénylő feladatot teljesítenek: a szakmai hitelesség megtartása mellett a 21. század kihívásainak megfelelő, előremutató, a „ma” emberéhez szóló táncműsorok megalkotásán dolgoznak. A Kárpát-medence gazdag népi kulturális értékeit látványos koreográfiák formájában állítják színpadra.

HAGYOMÁNY, INNOVÁCIÓ, KÖZÖSSÉG. Ezt jelenti ma a Vadrózsa. Kedvemre való című előadásuk az együttes legsikeresebb táncműsorainak részleteiből építkezik. A Kárpát-medence egyes tájegységeinek autentikus táncai és zenéi kortárs színpadi megoldásokkal gazdagítva mutatnak rá hagyományos népi kultúránk sokszínűségére.

Közreműködik: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes
Művészeti vezetők: Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili
Zene: Bazseva zenekar

A koncertet támogatói hozzájárulással lehet megtekinteni, amelynek legkisebb összege a közvetítés önköltségi ára, ami 2000 Ft

Az eseményre jegyet vásárolni és a táncprodukció élő streamjét megtekinteni online támogatói kód begépelésével EZEN A LINKEN lehet. 

 

A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös program.

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat