Kárpáti Dódi Priváti Projekt, Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó

Jegyvásárlás
Az Esemény időpontja: 2018-09-21 20:00

Programzene és improvizáció


Kárpáti Dódi Priváti Projekt

 

A Quimby rockzenekar trombitásaként és helyenként trollhangú énekeseként ismert Kárpáti Dódi gyerekkori barátjával, a nemzetközi hírű basszusgitárossal, Vasvári Pállal 2015-ben alapította meg kortárs jazz-zenekarát.
Vasvári Pál halála után fia, Vasvári Márton vette át a basszusgitárt. Az elektronikát, hangszerelést is folytatva fejlesztik tovább sajátos programzenéjüket, melyben szimbolikus monológok jelennek meg. A legénység illusztris tagja a jazz legendás alakja, Kőszegi Imre.
A zenekar atmoszférájába Szaniszló Richard egy pszichedelikus hangszeren, a MalletKaton és vibrafonon fest hangszíneket, aki közel húsz éve van jelen a hazai jazzéletben.
 

Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó

Az improvizatív zene két remek hazai képviselője, Porteleki Áron és Czitrom Ádám közös projektje. Zenéjüket esszencális intenzitás jellemzi, amely a legkülönbözőbb hangképeken keresztül ölt formát. Saját számaik sokszor valamiféle narratíva vagy karakter köré épülnek, melyeknek története vagy tudatállapota koncertről-koncertre új irányt ad a szabad

Czitrom Ádám - gitár
Porteleki Áron – dobok

 


Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház
1116 Budapest, Sztregova u. 3

+36 1 206 5300
fono@fono.hu

Munkatársak