Meybahar vendég: Juhász Gábor - élő streamkoncert

Meybahar vendég: Juhász Gábor - élő streamkoncert

Az Esemény kezdete: 2021-03-2720:00 Az Esemény vége: 2021-04-0523:59
Az Esemény helyszíne: ONLINE ESEMÉNY

MEYBAHAR feat.: Juhász Gábor

-élő streamkoncert-

Meghosszabbítottuk a stream elérhetőségét április 5. éjfélig! Jegyek még mindig kaphatók ITT >> Ugyanezen az oldalon tudjátok megnézni a koncertet is, a 'Nézze meg a streamet!' gomb megnyomásával. 

A Meybahar magával sodró világa az Égei-tenger és a kisázsiai kultúrák zenei gyökerein keresztül vezet el lelkünk legbelső rezdüléséig. A zenekart közvetlenül inspirálja a régi időkbe nyúló modális zenei örökség és napjaink zenéje, a különböző kultúrák közös pontjainak és találkozásainak mélységei és magasságai. 

A zenekar Marilia Pilti görög szantúr (‘santouri’ - a magyar cimbalom rokona) és Kopcsik Márton hegedű, és saját fejlesztésű zengőhúros brácsa duójából született. A szantúr és hegedű tökéletes zenei párt alkotva, különlegesen izgalmas atmoszférát teremt maga körül a színpadon.

Az este a Fonóban több izgalmat is rejt magában, a zenekar ugyanis ebben a felállásban első alkalommal fog bemutatkozni nagyobb nyilvánosság előtt, valamint ez alkalomra meghívott vendégük Juhász Gábor jazzgitáros lesz, akivel közösen egy fantasztikus este ígérkezik.
 

Közreműködik:

Marilia Pilti - görög szantúr
Kopcsik Márton - hegedű
Radisz Afrodité - ének
Takács Szabolcs - nagybőgő
Krolikowski Dávid - ütőhangszerek

vendég:
Juhász Gábor - gitár


A koncertet élőben streameljük a Fonó Budai Zeneházból.

Jegyár: 2000 Ft (online jegy), 5000 Ft (támogatói jegy)

JEGYEK itt.>>

 
Felhívjuk minden kedves jegyvásárló figyelmét, hogy a napokban bevezetett többfaktoros banki autentifikáció miatt előfordulhatnak fennakadások jegyvásárlás közben. Amennyiben azt tapasztalja, hogy sikertelen a banki tranzakció, kérjük, hívja a kártyát kiadó bank ügyfélszolgálatát, mert valószínűleg 2 lépcsős hitelesítésre lesz szükség. A bank tájékoztatása alapján az új szabályok a kártya adatok ellopása ellen kerültek bevezetésre! Köszönjük a megértést!!!
 
 
 


  

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat