ONLINE! Fonó Tavasz: Kaltenecker Zsolt

ONLINE! Fonó Tavasz: Kaltenecker Zsolt

Az Esemény kezdete: 2021-03-2019:30 Az Esemény vége: 2021-03-2023:59
Az Esemény helyszíne: ONLINE ESEMÉNY

Fonó Tavasz

Kaltenecker Zsolt szólókoncert

A Fonó Tavasz koncertsorozatban folytatjuk a Fonó Selection idei hagyományát, és érdekes fúziók Fonóban rögzített kiskoncertjeit mutatjuk be nektek minden szerdán és szombaton.

Az Artisjus- és Gramofon-díjas jazz-zongorista az európai koncerttermek után a Fonóban is megcsillogtatja tehetségét, ezúttal szólóban. A koncert gerincét Zsolt 2015-ben megjelent “Revisited” című CD-jének élőben ritkán hallható anyaga adja, melyről ő maga így nyilatkozott: “Az elmúlt 25 évben sok zeneszámot írtam, van köztük jópár, amit a mai napig szeretek. Ezekből válogattam erre a szólózongora albumra. Mivel a játékom elléggé ritmuscentrikus, és főleg a zongora mély és középső regisztereit használom, igyekeztünk egy, a stílusomhoz jól illő és a szokásosnál basszusorientáltabb hangzást létrehozni a felvételen. Különleges lett a lemez amiatt is, hogy ezúttal sokkal inkább a kompozíciókon, mint az improvizációkon van a hangsúly. Ez az anyag számomra egyszerre a kissé hosszúra nyúlt első alkotói korszakom lezárása és egy új korszak kezdete.”

Közreműködik:
Kaltenecker Zsolt - zongora

Az eseményt követhetitek a Fonó facebook oldalán ide kattintva >>, és a kezdő időponttól kezdve aznap éjfélig ezen az oldalon.

 

 

 Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat