fono.hu

Ilyen volt a Womex 2012 nekünk...

Az idei WOMEX-en a Fonó és az X Produkció közös standon jelent meg, kiemelt művészük, Lajkó Félix az expon showcase koncertet adott.


Magyar vonatkozású nagykoncert volt az idei World Music Expon. Lajkó Félix a görögörszági Thesszalonikiben az idei WOMEX egyetlen magyar showcase művészeként a Vellidis Theatre Stage-n 800 ember előtt lépett fel 2012. október 18-án. A koncertet nagy érdeklődés kísérte. Lajkó a BBC-nek adott interjút, valamint mélyinterjút készített vele a Songlines és a legnevesebb vonós magazin, a The Strad is. A művész január 3-án Roby Lakatossal együtt lép fel a Művészetek Palotájában, újévi koncertjükön.

Lajkót az X Produkció és a Fonó közös standján érhették el a WOMEX-en a nemzetközi érdeklődők, ahol a művész portfoliója mellett megjelent a Muzsikás együttes, valamint a Fonó teljes zenei kínálata is. Tapasztalatunk, hogy a Fonó mint kiadó portfolióját a minőség jegyében nagyra értékelik az expo szakértő résztvevői. A 2012-es világzenei és folk válogatás CD-inkből majdnem 100-100 darab talált gazdára.


 « vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat