Kiosztották a Junior Prima díjakat

2013-09-24 10:34:10

megosztás

Örömmel tudatjuk, hogy a díjazottak között van kollegánk, Rosonczy-Kovács Mihály népzenész, a Fonó művészeti vezetője is, valamint Tintér Gabriella népdalénekes, Csoóri Sándor népzenész, a Buda Folk Band tagja és Kubinyi Júlia népdalénekes is.

A hétvégén kiosztották a Junior Prima díjakat "Népművészet és közművelődés" kategóriában a Docler Holding irodaházában.

A díjazottak között van kollegánk, Rosonczy-Kovács Mihály népzenész, a Fonó művészeti vezetője is, valamint Tintér Gabriella népdalénekes, Csoóri Sándor népzenész, a Buda Folk Band tagja és Kubinyi Júlia népdalénekes is. Minden díjazottnak szívből gratulálunk!

Részlet a sajtóközleményből: 

A 2013-as díjazottak: Kovács Márton - népzenész, Vódli Zoltán - ostorkészítő, bőrműves, Kubinyi Júlia - népdalénekes, Illés Vanda - kézműves, Berta Alexandra - népdalénekes, citerás, népzene tanár, Hevesi Ernő - hegedűművész, Rosonczy-Kovács Mihály - népzenész, népdaloskönyv-szerkesztő, Zsuráfszky Zoltán - néptáncos, Tintér Gabriella - népzenész, népdalénekes, Csoóri Sándor - népdalénekes, népzenész.

2013 évi díjazottak

A díjakat Honti Hanna, a Prima Primissima Alapítvány titkára és Gattyán Györgynek, a Docler cégcsoport tulajdonosának, a Prima Primissima Díj társalapítójának képviseletében Nemes Tamás kommunikációs és CSR vezető adta át. A díjazottak Szmrecsányi Boldizsár, az "Égre törő íjász" szobrát és kétmillió forintos csekkeket vehettek át ünnepélyes keretek között a Junior Prima Díj részeként.

A Docler cégcsoport immár három éve társalapítója a Prima Primissima Díjnak, Népművészet és Közművelődés kategóriában jutalmazza az arra érdemes fiatalokat. Az idei díjátadóval együtt, az elmúlt három évben összesen 30 fiatal tehetség munkáját ismerték el. A szakmai zsűri minden évben több száz jelölt közül választja ki a díjazottakat.

Rosonczy-Kovács Mihály

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat