Nagykoncertek házon kívül

2017-12-15 23:46:24

megosztás

Muzsikás, Csík zenekar, Lajkó Félix koncertjei házon kívül.

A Muzsikás a Müpában, a Csík zenekar a a BOK (Syma) Csarnokban búcsúztatja az óévet, Lajkó Félix ezt teszi az Akváriumban és Gödöllőn, majd folytatja újévi koncertekkel a Zeneakadémián és a Müpában, ahol további sztárok lesznek a vendégei. 

 

Muzsikás együttes karácsonyi koncertje dec. 28.  Müpa -- Jegyek itt

 

A Muzsikás karácsonyi koncertje immár tradíció, amiként az is, hogy a vendégek sorában együtt láthatunk-hallhatunk autentikus falusi mestereket, városi népzenészeket, híres előadókat. Az idei est megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet az év végi ünnepkör vidám, felszabadult, világi, táncos-mulatós hangulatába is. Közreműködők: Kacsó Hanga, Petrás Mária (Moldva) ének, Farkas Zoltán „Batyu” és Tóth Ildikó „Fecske” tánc, Amadinda ütőegyüttes, Közgáz Corvinus Néptáncegyüttes

 

 

Csík 2017 dec. 30. BOK csarnok (volt SYMA) -- Jegyek itt

 

A Csík Zenekar idén is folytatja a sok éves hagyományt, ismét nagyszabású Óévbúcsúztató koncertet tart a BOK Csarnokban. A december 30-i koncerten, melyen a hagyományápoláson kívül fontos hangsúlyt kap a szórakoztatás is, ezúttal olyan vendégek egészítik ki a zenekart, mint Palya Bea, Mező Misi, valamint Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák! Igazi zenei csemegének ígérkezik, hogy a magyar népzene eddig kevésbé ismert szegmensét, a régi rezesbandákat idézi meg a zenekar, a Tölcséres Banda közreműködésével. 

 

 

Lajkó Félix több zenei formációban négy helyszínen ünnepel

 

Lajkó Félix és az Óperentzia dec. 15. Akvárium Jegyek itt
Lajkó Félix Trió dec. 30. Gödöllői Királyi Kastély Jegyek itt
Lajkó Félix szólókoncert jan. 4. Zeneakadémia Jegyek itt
Lajkó Félix és barátai: Alexander Balanescu és a Volosi jan. 8. Müpa Jegyek itt

 

Lajkó Félix az elmúlt időszakban számos sikeres formációt hozott létre, így a Lajkó Félix Triót, amelyben népzenészek a partnerei, valamint az Óperentziával közös koncerteket, amelyek igazi partizenére hívják a közönséget. Az ünnepi időszakban ezek a formációk is színpadra állnak: dec. 15-én az Akváriumban ill. dec. 30-án a Gödöllői Királyi Kastélyban. Több éve hagyomány, hogy a művész az új évet szólóesttel indítja a Zeneakadémián, ezek a koncertek igazi ars poeticák, személyes vallomások hangszeren. Január 8-án pedig a Müpa közönsége igazi sztárparádét láthat, hallhat: a művész-barát Alexander Balanescu mellett a lengyel VOLOSI lesz a vendég! 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat