Zűrös Banda a WMCE toplistán

2015-11-03 15:08:52

megosztás

Legjobbak közé került a Zűrös Banda első lemeze

Idén nyáron jelent meg a Zűrös Banda első lemeze, amely a Cseh Tamás Program támogatásával készült el. Az album novemberben felkerült a legjobb 20 album közé World Music Charts Europe (WMCE) nemzetközi világzenei toplistájára.


A világ legrangosabb világzenei listáját 24 ország 50 világzenei rádiós szakemberének szavazatai alapján állítják össze és teszik közzé minden hónap 1-jén. A rádiós szakemberek - egymástól függetlenül - választják ki az európai kiadók által a közelmúltban publikált több száz album közül azokat, amelyek szerintük az adott hónap legjobb lemezei. Ebben a hónapban más magyar album nem került be a legjobbak közé. Az elmúlt években sikerrel szerepelt ezen a listán Lajkó Félix Mező c. lemeze (Fonó), a Karaván Família albuma (Fonó), a Buda Folk Band Magyar világi népzene c. albuma (Fonó), Herczku Ágnes Bandázom (Fonó), Romano Drom colors és más kiadóktól a Söndörgő és a Romengo lemezei.

 

Az album megvásárolható a Fonó webboltjában, illetve a terjesztőknél, valamint digitalis terjesztésben az ITunes, Amazon Deezer, Spotify stb. felületeken.


A zenekar legutóbbi klipje:

 


 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat