New release!
Paár Julcsi: Rókatánc
Megjelent Paár Julcsi szám szerint harmadik gyereklemeze. Az népszerű előadóművész és zeneterapeuta a Kerekerdő (2019, Fonó) és a Kerekutca (2021, Fonó) c. lemezek után ezúttal ismét egy mesével készült gyerekeknek és családoknak. A lemez a Fonó gondozásában jelent meg, kapható a kiadó webshopjában és a terjesztőknél. A Rókatánc egy magával ragadó, nép-és világzenei elemekből szövetelt, táncos, mesés kavalkád. A virtuóz zenészek - Szakál Tamás (hegedű, ének, mese), Kováts Gergő (tenor-és szoprán szaxofon, basszusklarinét), Szabó Dániel (cimbalom), Könczei Bálint (brácsa), Bognár András (nagybőgő) - a dinamikus és humoros táncszínházi elemek - Csiki Gergely táncművész, néptáncpedagógus által mozgásba foglalt - lendületes sodrású játék impulzív, korosztályokon átívelő mesevilágot teremtenek a lemez alapján készült színpadi előadás során. Nem csoda hát, hogy a történet szereplői és az őket minden kalandban végig kísérő muzsikusok mellett, a közönségből is előbújik a világot felfedezni vágyó gyermeki én, vagy egy merész, mindre elszánt róka. Az albumot 2023 tavaszán a Pannónia Stúdióban rögzítették. Az egyedi tervezésű, Szert-Szabó Dorottya által illusztrált borító különleges vizuális élmény is egyben, amely egy társasjátékot is rejt magában az egész család számára.
View in the webshop
Lunch menu in the Fonó cafe

We welcome all our guests with a daily menu and an à la carte menu on weekdays, paying attention to vegetarians as well. We strive to conjure dishes on the tables that are in harmony with Fonó’s musical “menu”.

I'll check out the weekly menu
Rooms rental in Fonó

Our rooms can be rented together or separately. Rent according to individual price offer. Please note that we are able to accommodate events that fit the general spirit of Fonó, in line with the house’s programs.

Know more

Take the Fonó with you!

Weekly updated content, featured playlists, podcasts and chats

News & Stories

Iratkozz fel soron következő eseményeinkre!