Megjelent!
Paár Julcsi: Rókatánc
Megjelent Paár Julcsi szám szerint harmadik gyereklemeze. Az népszerű előadóművész és zeneterapeuta a Kerekerdő (2019, Fonó) és a Kerekutca (2021, Fonó) c. lemezek után ezúttal ismét egy mesével készült gyerekeknek és családoknak. A lemez a Fonó gondozásában jelent meg, kapható a kiadó webshopjában és a terjesztőknél. A Rókatánc egy magával ragadó, nép-és világzenei elemekből szövetelt, táncos, mesés kavalkád. A virtuóz zenészek - Szakál Tamás (hegedű, ének, mese), Kováts Gergő (tenor-és szoprán szaxofon, basszusklarinét), Szabó Dániel (cimbalom), Könczei Bálint (brácsa), Bognár András (nagybőgő) - a dinamikus és humoros táncszínházi elemek - Csiki Gergely táncművész, néptáncpedagógus által mozgásba foglalt - lendületes sodrású játék impulzív, korosztályokon átívelő mesevilágot teremtenek a lemez alapján készült színpadi előadás során. Nem csoda hát, hogy a történet szereplői és az őket minden kalandban végig kísérő muzsikusok mellett, a közönségből is előbújik a világot felfedezni vágyó gyermeki én, vagy egy merész, mindre elszánt róka. Az albumot 2023 tavaszán a Pannónia Stúdióban rögzítették. Az egyedi tervezésű, Szert-Szabó Dorottya által illusztrált borító különleges vizuális élmény is egyben, amely egy társasjátékot is rejt magában az egész család számára.
Megnézem a boltban
Ebéd menü a Fonó Kávézóban

Hétköznap napi menüvel és á la carte étlappal várunk minden kedves vendégünket, figyelmet fordítva a vegetáriánusokra is. Arra törekszünk, hogy olyan ételeket varázsoljunk az asztalokra, amik harmóniában vannak a Fonó zenei "étlapjával".

Megnézem a heti menüt
Terembérlés a fonóban

Termeink bérelhetőek együtt és külön is. Bérleti díj egyedi árajánlat szerint. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Fonó általános szellemiségéhez illeszkedő rendezvényeket van módunkban befogadni, a ház programjaival összhangban.

Tudj meg többet
Fonó zeneház a Spotify-on

Fonó a talpad alá

Hetente frissülő tartalom, kurált playlistek, podcastok, beszélgetések, vidd magaddal a Fonót!

Hírek & Történetek

Iratkozz fel soron következő eseményeinkre!