• Nyári szünet 2022.06.20.-09.10 (3).png
  Megjelent Borbély Mihály Polygon: Enchantment / Bájoló című lemeze

  Második lemez egy legendás formációtól: mágikus zenei és emocionális empátia! A legendás formáció – Borbély Mihály, Lukács Miklós és Dés András triója – januárban rögzítette a Polygon második lemezét, amely most a Fonó kiadásában jelenik meg Bájoló / Enchantment címmel. A lemezbemutató koncertre a Hagyományok Háza szervezésében június 25-én kerül sor a Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban a Múzeumok éjszakája rendezvénysorozat keretében. A lemez kapható a Fonó webboltjában és hamarosan a terjesztőknél.

  Tovább
 • Untitled design (86).png
  „Új dimenziót adni a térnek” Dombos Fest 2022 - elvarázsolódás a löszfal tövében

  Kishegyes, 2022. június 30 – július 3. A Dombos Fest július elején újra várja Kishegyesen az igényes szórakozásra vágyókat, és mindazokat, akik idén is elvarázsolódásra vágynak a löszfal tövében. Mint tudjuk 22 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén civil összefogással indult a Dombos Fest, amely azóta a térség egyik legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiváljává vált. A löszfal ismét legszebb arcát mutatja, köszönve a páratlan fényfestészetnek is, mely a Vajdaságban egyedül ezen a helyszínen honos, új dimenziót adva a térnek, új perspektívát a mindennapoknak!

  Tovább
 • Untitled design (34).png
  Kiss Tibiék Aranyakkordja, a 30 éves Parno Graszt és a Brahalouisiana is fellép az ingyenes SAMBUCUS Fesztiválon, Zsámbékon

  2022. június 10-12. Zsámbék, ZárdakertMindenki örül a rom körül!Ötödik alkalommal telik meg Zsámbék jobbnál jobb zenékkel a Sambucus Zsámbéki Bodzafesztiválon: válogatott koncertek, az idei év toplistásai és délutáni gyerekkoncertek várják a résztvevőket az ingyenes fesztiválon. A vadregényes zsámbéki Zárdakertben péntektől vasárnapig olyan zenekarok adnak egymásnak találkozót, mint a Blahalousiana, a Parno Graszt, az Aranyakkord, a Chalga, a Mordai, a Cimbaliband, a, Szeder, a Los Orangutanes, a Nasip Kismet, a Hét Hat Club, az, a Cimbaliband vagy Ferenczi György és rackái. Szombaton és vasárnap délután családi koncertek szórakoztatják a kisebbeket Paár Julcsival és Rutkai Borival.

  Tovább
 • Untitled design (35).png
  Megjelent! Lakatos Róbert: 30 duó hegedűre és brácsára

  A maga nemében teljesen egyedi lemezt készített Lakatos Róbert felvidéki prímás, brácsaművész, számos ismert zenekar és színházi előadás zeneszerzője. Bartók 44 hegedűduója nyomán írta meg saját duóit, szám szerint harmincat, amelyeket Horváth Józseffel játszott lemezre. A különleges felvétel most a Fonó gondozásában jelent meg, már kapható a kiadó webboltjában és a terjesztőknél.

  Tovább
 • Untitled design (34).png
  Három nap zene az 5. Sambucus Zsámbéki Bodzafesztiválon

  2022. június 10-12. Zsámbék, Zárdakert Mindenki örül a rom körül!Ötödik alkalommal telik meg Zsámbék jobbnál jobb zenékkel a Sambucus Zsámbéki Bodzafesztiválon: válogatott koncertek, az idei év toplistásai és délutáni gyerekkoncertek várják a résztvevőket az ingyenes fesztiválon. A vadregényes zsámbéki Zárdakertben péntektől vasárnapig olyan zenekarok adnak egymásnak találkozót, mint a Blahalousiana, a Parno Graszt, az Aranyakkord, a Chalga, a Mordai, a Cimbaliband, a, Szeder, a Los Orangutanes, a Nasip Kismet, a Hét Hat Club, az, a Cimbaliband vagy Ferenczi György és rackái. Szombaton és vasárnap délután családi koncertek szórakoztatják a kisebbeket Paár Julcsival és Rutkai Borival.

  Tovább
 • Untitled design (76).png
  Megjelent! Coltrane Legacy Orban György 6tet: NAIROBI

  A hattagú Coltrane Legacy formációt a magyarországi jazzszcéna egyik legkeresettebb muzsikusa, Orbán György bőgős hívta életre 2017-ben, Coltrane halálának 50. évfordulóján. Lemezük Nairobi címmel a Fonó gondozásában jelent meg, kapható a Fonó webboltjában és a terjesztőknél.

  Tovább
1 / 84