Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Fonó Kávézóban a heti menüztetés a nyáron 2022. június 24-ig lesz. A nyári szünet utáni első nap, amikor menüt kérhettek: 2022. szeptember 5.

A Fonó Kávézó kínálatában mindenki garantáltan rátalál a maga ízlésvilágára. Küldetésünknek tartjuk a Kárpát-medence gasztronómiájának-különösképpen a magyar, illetve erdélyi konyha ízeinek- továbbéltetését.

Hétköznap napi menüvel és á la carte étlappal várunk minden kedves vendégünket, figyelmet fordítva a vegetáriánusokra is. Arra törekszünk, hogy olyan ételeket varázsoljunk az asztalokra, amik harmóniában vannak a Fonó zenei "étlapjával".

A tavasztól őszig tartó időszakban hangulatos kerthelyiség gondoskodik arról, hogy teljes nyugalomban dőlhessünk hátra a nap bármely szakában egy kellemes ebéd vagy egy lehengerlő koncert után. Az esti órákban a fókusz az igényes büféárukra helyeződik, illetve a nagyon hangulatos grill teraszunkra. Alkoholos és alkoholmentes italokkal, harapnivalókkal igyekszünk kielégíteni a kikapcsolódni vágyó vendégeink szükségleteit. Várunk mindenkit szeretettel!

Elérhetőségek:  

06302249232 (Dombi Péter)