Jegyvásárlás

Következő események

Cimbaliband és vendégei - Remaster koncert

Remaster, jelentése újrakeverve, újragondolva. A Cimbaliband legnépszerűbb műsorában régi slágereiket keverte újra, igazította jelenlegi hangzásvilágukhoz. Aki ismeri a zenekar munkásságát  biztosan hallotta már az Oppadiridát, Marikanénit, a Hétfőt, a Fő a kávét vagy a Balatoni nyaralót. Ez a műsor garancia a sikerre, legfőképpen ebben a felállásban két nagyszerű vendégükkel Maszkurával és Lócival!

A Fonogram-díjas Cimbaliband zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével, és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal, A banda tagjainak jelentős népzenész múltja van, így a Cimbaliband “boszorkány konyhájában” a gyökerektől merített autentikus zenéből kiindulva készülnek a fogások. A zenei csemegéket pedig úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját egy igen különleges hangszer, a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazz-el, latin zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst a "cimbalom Chuck Berry-je" ként! Gyors ”riffjeivel” változatos stílusban mozgatja, irányítja a zenekart az igazi magyar akusztikus "keverőpult" mögül. A fentieket egyesítve válik teljessé a hallgató számára az eredeti kelet-európai cimbalom  rock’n’roll, mellyel már az egész világot bejárták, Japántól Dubaig, Skandináviától Afrikáig! Cimbaliék mesterien gyúrják össze autentikus népzenei gyűjtéseiket és életigenlő szerzeményeiket, melynek eredményeként születhetett meg az alábbi pár sor is a Magyar Nemzet hasábjain: a zenekar tagjai „bebizonyították, hogy az autentikus népzene is lehet trendi.”

Remaster koncertjükön, melyen legnagyobb slágereiket hallhatjuk, két nagyszerű zenész közreműködik! A tangóharmonika pesti fenegyereke, Bíró Szabolcs Maszkura akár még rappelni is fog. míg Csorba Lóránt a Lóci Játszik zenekarból bebizonyítja, hogy ezen az estén senki nem táncol jobban mint ő! Egy biztos, rendhagyó zenei élményben lesz része mindenkinek a Fonó Budai Zeneházban!

Jegyár: elővételben 2500 Ft, a koncert napján 3000 Ft