Jegyvásárlás

Következő események

Dresch Quartet

A magyar jazz meghatározó formációja, a Dresch Quartet nem maradhat ki a fesztiválról! A magyar jazz egyik legfontosabb alakja, Dresch Mihály és remek zenekara, az önmagában unikális Lukács Miklós és a két fiatalabb zenész, Gyányi Marcell és Csizi László ismét csodát hoznak a Fonó színpadára, ebben biztosak lehetünk!

Batyu-Borbély-Lőrinszky trió

Mi történik, ha összeáll egy sokoldalú fúvós és egy néptáncos és szövetkeznek egy jazzbőgőssel? Egy- részt barátság, másrészt csodálatos zene! Borbély Mihály a népzenében, jazzben és kortársban egya- ránt otthonosan mozgó kiváló fúvós és az ismert nép- táncos, Farkas Zoltán Batyu, aki ezúttal ritmushang- szereket fog kezébe és a kreativitásáról híres szólóbőgőssel, Lőrinszky Attilával kiegészülve elva- rázsolnak bennünket dallammal és a ritmussal egyaránt!

Burján Orsi trió

Burján Orsi népzenei ihletésű dalaival zárul majd az Újbuda Jazz Fesztivál. Az énekesnő Hollandiában végzett török népdalénekes szakon. Hangszerelései- ben ötvözi a magyar népdalkincset a török népzenei stílusjegyekkel, miközben egyedien fűszerezi a nép- dalok eredeti dallamvilágát egy rá jellemző izgalmas, jazz-es harmóniavilággal és lüktetéssel.

Jegyár: early bird 2000 Ft, elővételben 2500 Ft, az esemény napján 3000 Ft