Jegyvásárlás

Következő események

Okos Viola lemezbemutató

Okos Viola énekes, dalszerző (Odd ID / ex Ethnofil, Makám Quartet, Fuvalom Énekegyüttes) lemezbemutató koncertjén népzenét feldolgozó szólóanyagát hallhatjuk.

Gyermekkora óta foglalkozik zenével, családja révén a népzenén keresztül ismerkedett meg a színpaddal. Tanulmányait az egri zeneiskolai évek után a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola népzene tanszakán folytatta énekesként és hegedűsként. A népzenén kívül számos más zenei műfaj is hatott rá, előadóművészként a könnyűzenei stílusokban is alkotott.

A hegedűn kívül gitárral és kobozzal is fellép.

Az Odd ID/Ethnofil zenekarnak 13 éve tagja, ahol az ethno, progresszív, elektronikus elemeket sajátos hangzásvilágban ötvözték és ma már magukat „post-pop” -ként aposztrofálják.

Idén lett Krulik Zoltán egyik formációjának, a Makám Quartet-nek az énekese - hegedűse, valamint a Fuvalom népi a capella együttes tagja. Néhány éve szólóban is rendszeresen előad.

A megjelenő kislemez zenei anyagának ő a szerzője, rögzítője és szerkesztője is. A debütáló EP-hez ebben az évben vizuális anyag társult, így a zeneszámok videoklippel együtt jelennek meg. A népdalfeldolgozásokat alternatív műfajok hatják át, letisztult, merengő, atmoszferikus zenei világ. A zeneszámok koboz- és gitáralapra írt darabok, melyeknek kiegészítői jellemzően az énekhang, a hegedű és különböző hangeffektek.

Jegyár: elővételben 1500 Ft, a koncert napján 2000 Ft

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.